Kupévärmare

Airrex 12V och 24V kupévärmare med kabelansluten fjärrkontroll för olika fordon. Fordonsvärmarna ger värme redan efter 10 sekunder och är mycket enkla att installera. Strömkabeln ansluts till batteriet, apparaten installeras på önskat ställe och värmaren är redo att användas. Temperaturen och blåshastigheten går att justera med den kabelanslutna fjärrkontrollen. Airrex kupévärmare är försedda med spänningsdetektorer och tömmer därför inte batteriet om batterispänningen är låg. Airrex kupévärmare har tolv månaders fabriksgaranti.

5 900,00 kr / st
läs mer

Airrex AD-1250 är en 12 V extravärmare för olika fordon. Airrex fordonsvärmaren avger värme redan 10 sekunder efter påslagning. Extravärmaren har en kabelansluten fjärrkontroll, med vilken man kan justera temperaturen och blåshastigheten. I apparaten finns även en kabelansluten termostat som kan placeras på önskad plats för temperaturmätning.

5 900,00 kr / st
läs mer

Airrex AD-2470 är en 24 V extravärmare för olika fordon.Airrex fordonsvärmaren avger värme redan 10 sekunder efter påslagning. Extravärmaren har en kabelansluten fjärrkontroll, med vilken man kan justera temperaturen och blåshastigheten. I apparaten finns även en kabelansluten termostat som kan placeras på önskad plats för temperaturmätning.