Rex Nordic Group accelererar sin tillväxt; Joachim Gabrán har utsetts till försäljningschef

Joachim Gabrán har utsetts till Rex Nordic Groups försäljningschef från och med den 13 september 2021. Han kommer att rapportera till Caspar Berntzen, verkställande direktör på Rex Nordic Group. Innan den planerade expansion 2022 omfattar marknaden Finland, Sverige, Norge, Danmark och Storbritannien.

Joachim Gabrán har över 25 års erfarenhet från framgångsrika internationella affärer inom försäljning, marknadsföring och affärsutveckling, senast på Marioff Corporation.

”Jag är glad över att gå med i Rex Nordic-teamet vid denna spännande tid av övergång, tillväxt och nya möjligheter. Jag är imponerad av företagets högkvalitativa produkter och tjänster. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med våra kunder och hela vårt team för att accelerera Rex Nordics tillväxt tillsammans”, säger Joachim Gabrán.

”Vårt mål är att påskynda vår tillväxt på både nuvarande och framtida marknader i Europa. Joachims omfattande internationella erfarenhet av framgångsrik hantering av kunder, säljteam och försäljningskanaler, samt arbete med olika branscher, nationaliteter och kulturer är en viktig del av denna utveckling”, säger Caspar Berntzen.

För mer information, vänligen kontakta:

Caspar Berntzen, CEO, tel: +358 40 523 1122, caspar.berntzen@rexnordic.com

Joachim Gabrán, Sales Director, tel: +358 40 836 2864, joachim.gabran@rexnordic.com