EN MAKALÖS & ENKEL

BADUPPLEVELSE

OMEDELBART REDO BADTUNNA MED REXENER PR200 VÄRMARE

Rexener-badtunnan är tillverkad av marknadens bästa komponenter; vi använder Kiramis paket, Europas största badtunna leverantör. Detta, i kombination med den högkvalitativa, högeffektiva Rexener PR200-värmaren, garanterar dig en makalös och enkel badupplevelse.

Rexener Unnukka rymmer 4-6 personer åt gången. En stor volym på 1420 liter. Rexener Unnukka paketet är omedelbart redo att anända. Genom att beställa den tillsammans med installationstjänsten behöver du inte oroa dig för något annat än att hitta en lämplig plats för badtunnan.

Värmer bra och snabbt

”Vi hade en dröm om att skaffa en badtunna till stranden i många år, men vi såg vattenuppvärmningen hos våra vänner. Det kräver mycket tid och ändå är vattnet lätt antingen varmt eller kallt. Denna värmare löste det problemet. Den e bra och den har varit enkel att använda. Enheten tar förvånansvärt lite diesel. Vi har använt den många gånger. Vattnet direkt från brunnen värms upp till de 39 graderna vi vill ha på bara ett par timmar och stannar då den når värmen och startar om på nytt för sig själv, när det behövs värma igen.”

VARM BADTUNNA ELLER POOL – MED EN KNAPPTRYCKNING

Glöm vedhuggandet! Med Rexener PR200 trycker du på en knapp och värmaren sköter resten. Vem som helst kan använda Rexener! Rexener är effektiv och har en hög verkningsgrad. Uppvärmningstiden är avsevärt kortare än med vedeldning. Rexener håller en jämn vattentemperatur. Badtunnan är aldrig sval eller för varm. Nu väljer du själv vilken temperatur du vill ha!

Rexener PR200 kan installeras som värmesystem i såväl en ny som en befintlig badbalja, badtunna eller pool. Med Rexener kan du ersätta värmaren i en traditionell vedeldad badtunna. Du kan börja värma upp vattnet redan innan poolen är full.

Rexener PR200:s effekt räcker även till uppvärmningen av mycket stora simbassänger på 50 000 liter – året om! PR200-värmaren är mycket driftsäker och vi ger den två års garanti.

Istället för en gammal vedspis

”Jag gillar det faktum att vattnet värms upp snabbt även i kallare väder. Tack vare denna värmare är funktionerna, så att säga, alltid färdiga, och att starta själva uppvärmningsprocessen kräver inga större steg. Med ved måste man alltid följa med uppvärmningen. Det e så mycket lättare med PR200, kräver ingen kontinuerlig övervakning.”

Rexener Unnukka

LÄS MER

Rexener PR200

LÄS MER
  • Drivs med biodiesel, diesel eller brännolja
  • Låg förbrukning. Du håller enkelt och förmånligt önskad temperatur
  • Exakt styrning med termostat, 0–45 ºC
  • Snabb uppvärmning av vattnet.
  • Kan även användas i småhusområden eftersom värmaren inte släpper ut synlig rök som stör grannskapet
  • Längre säsong för simbassängen
  • Strömförbrukningen endast 80 W
  • Lämplig för alla slags badtunnor, baljor, pooler och simbassänger
Slut i lager
19 900,00 kr22 900,00 kr / st
-7%
41 990,00 kr 38 890,00 kr / st